Menu
EUR
Oral-B GENIUS kerstcadeau

Oral-B GENIUS kerstcadeau

Door: Erika Reacties: 0

5 redenen waarom een Oral-B Genius tandenborstel het perfecte kerstcadeau is

 

December is een maand van feestjes, lekker eten en cadeautjes.  We verrassen onze dierbare graag met een weloverwogen cadeau onder de kerstboom. Vaak willen we iets geven wat een blijvende herinnering achter laat. Een cadeau dat ervoor zorgt dat de ontvanger een grote glimlach op zijn of haar gezicht tovert. Dat is natuurlijk een heerlijk gevoel, om de ander te zien stralen. Een stralende glimlach cadeau geven kan natuurlijk ook letterlijk genomen worden.

Eerlijk is eerlijk, een elektrische tandenborstel is misschien niet het eerste waar je aan denkt om cadeau te geven. Maar na al het lekkere eten uit de decembermaanden, gaan we in januari volop werken aan onze goede voornemens. Het gebit wat extra aandacht geven, kan na al het snoepen en smikkelen van de voorgaande maand een goed voornemen zijn. Wij hebben ons daarom verdiept in de Genius tandenborstel van Oral-B, en zijn tot de conclusie gekomen dat het een perfect cadeau is voor onder de kerstboom.

 

1. Geef een blijvende glimlach cadeau: een GENIUS elektrische tandenborstel

 

Dat een goede mondverzorging belangrijk is, hoeven we je natuurlijk niet uit de te leggen. Bij de halfjaarlijkse controle van de tandarts, wordt dit er altijd weer even ingewreven. Elektrisch tandenpoetsen wordt massaal aangeraden door tandartsen en mondhygiënisten. Het is namelijk bewezen dat het elektrisch poetsen meer vuil en tandplak wegneemt dan manueel poetsen. Een goede elektrische tandenborstel is dan ook een investering voor het gebit. Een beter poetsritueel zorgt voor een gezonder en schonere gebit. Kortom een stralende glimlach is in de maak zodra er met de Genius tandenborstel gepoetst gaat worden.

 

2. Een cadeau voor zowel hem als haar

 

De Oral-B Genius tandenborstels zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen. Mooie kleuren en een stoer design: voor zowel mannen als vrouwen is er een passende uitvoering verkrijgbaar. Ook zijn er sets verkrijgbaar met 2 body’s. Body is een ander woord voor tandenborstel, dus het eigenlijke apparaat waar de opzetborstel op gezet wordt. Stel, je zoekt een mooi goedkoop kerstcadeau voor je pasgetrouwde zus en zwager, dan is een set met extra body een mooi cadeau waarmee je twee vliegen in één klap slaat. De tandenborstel is ook nog eens te personaliseren via de Oral-B app. De gekleurde ring bovenaan kan ingesteld worden in een kleur naar keuze. Want, laten we eerlijk zijn, het oog wil ook wat.

 

3. Oral-B GENIUS is tandenborstel met hoogste poetskracht

 

De Genius tandenborstels van Oral-B steken qua poetskracht met kop en schouders boven alle andere Oral-B tandenborstels uit. De tandenborstel produceert maar liefst 48000 pulsaties en 10500 rotaties. Dit betekent dat de opzetborstel niet alleen ronddraait maar ook pulseert. Oral-B noemt dit een 3D poetstechniek. Net het compacte, ronde borstelkopje kun je ook gemakkelijk achterin het gebit komen. Een fijn idee dus dat je het beste van het beste, goedkope kerstcadeau geeft.

 

4. De Oral-B GENIUS-serie is geschikt voor ieder gebit 

 

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat geldt ook voor tanden en kiezen. Iedereen heeft andere voorkeuren wanneer het op tandenpoetsen aankomt. De Genius tandenborstel omarmt deze gedachte. Met maar liefst 6 verschillende poetsstanden, is er voor ieder wat wils. De tandenborstel is bijvoorbeeld in te stellen voor het poetsen van een gevoelig gebit, of gebruik de polijststand om oppervlakkige verkleuring aan te pakken. Oral-B werkt daarnaast met een universeel systeem voor opzetborstels, hierdoor zijn verschillende soorten opzetborstels te gebruiken voor de tandenborstel. Zo zijn er opzetborstels voor een gevoelig gebit, of voor het polijsten van de tanden. Deze opzetborstels sluiten naadloos aan op de verschillende poetsstanden en vergroten het gewenste effect.

 

5. Gebruik de Oral-B GENIUS als uw gadget

 

De gekleurde ring, het unieke display en het gebruik van de app maken van deze tandenborstel een echte gadget. Dit zorgt ervoor dat tandenpoetsen een hele belevenis wordt. Hoe leuk is het om uit te vogelen hoe je je gebit kunt verbeteren door doelen op te stellen en hier feedback op te krijgen. De poetscoach uit de Oral-B app zorgt hiervoor. Het gebruik van de app is eenvoudig, er is geen account voor nodig en hij is gratis te downloaden op uw Smartphone. Het enige waar je zelf aan moet denken, is Bluetooth in te schakelen op je telefoon. De rest spreekt voor zich, stapsgewijs stel je je persoonlijke doelen en plan op. Stel de kleurring van de tandenborstel ook in via de app. Helemaal hip en helemaal van deze tijd.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Recente artikelen

19-10-2017
Sinterklaascadeaus

Tags

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste de beste outlet deals
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €45,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »