Menu
EUR
Sinterklaascadeaus

Sinterklaascadeaus

Door: Erika Reacties: 0

Koop dit jaar verstandige Sinterklaascadeaus!


We kennen allemaal die ene periode in het jaar waarbij shoppen ineens even niet zo leuk meer is. De weken vlak voor Sinterklaas. Niet alleen is het erg druk in de winkels, we leggen onszelf ook een bepaalde druk op: ik wil niet met een afgezaagd cadeau aankomen. Heeft u al eens nagedacht over het geven van een ‘verstandig’ sinterklaascadeau? Denk hierbij aan een cadeau waar de ontvanger iets aan heeft, dat het gebruik ervan ook iets oplevert.

De Sinterklaastijd staat ook bekend om een tijd van snoepen en lekkernijen. Pepernoten, veel chocolade, banketstaven en speculaas. Deze lekkernijen hebben allen één ding gemeen: veel suikers! Eigenlijk kan ons gebit na het sinterklaasfeest wel een boost gebruiken, en voor de feestdagen die daarop volgen is het ook geen overbodige luxe om het gebit wat extra aandacht te geven. Een elektrische tandenborstel zou dan bijvoorbeeld een perfect en verstandig cadeau zijn!


Leuke en verstandige schoencadeautjes Sinterklaas voor kinderen


Uw kind zal letterlijk smullen de komende periode. Dat smullen kan ook nadelige gevolgen hebben. Vang het op met een leuke verrassing in de schoen! Denk bijvoorbeeld aan een leuke elektrische kindertandenborstel op batterij, deze passen perfect in de schoen. Een kindertandpasta is ook een goed idee. Beiden hebben het effect op uw kind om tanden poetsen leuk te gaan vinden. Samen met bekende vriendjes uit Disney films een moment nemen voor het slapen gaan.

Tegenwoordig wordt tandenpoetsen leuk gemaakt door bijvoorbeeld gebruik van een app. Oral-B heeft een Disney Magic Timer App ontwikkeld. Deze app maakt dat tandenpoetsen een leuke bezigheid wordt. Nog even een leuk briefje van Sint erbij in de schoen, en uw kind zal staan te popelen om te gaan poetsen. Wat levert het op? Een gezond gebit natuurlijk! Kortom, een leuk en verstandig cadeau.

oral-b-stages-power-kids-sinterklaas-cadeau

 

Verstandige Sinterklaas cadeaus voor mannen


Iedereen heeft wel zo’n kennis of familielid die met alles tevreden is en tegelijkertijd eigenlijk alles al heeft. Ook voor mannen zijn er verrassende en verstandige cadeaus te bedenken. Niet alleen kinderen zullen veel snoepen in de periode rond Sinterklaas, wij volwassenen kunnen er ook wat van. Eigenlijk geld dan ook een beetje hetzelfde, een elektrische tandenborstel is een goed idee!

Mannen zijn vaak gek op snufjes en gadgets. De nieuwste Oral-B iO elektrische tandenborstels sluiten naadloos aan op deze behoefte. Met zijn stoere uiterlijk en diverse functies, is het alleen al een feestje om de tandenborstel in gebruik te gaan nemen en uit te zoeken wat deze allemaal kan. De tandenborstel is voorzien van een interactief (kleuren)display en zorgt voor realtime feedback tijdens het poetsen. Heel interessant en zeker gadgetwaardig. Zeker een aanrader om op het verlanglijstje van een man te zetten en dus te geven. 

Op zoek naar een goedkoper en verstandig cadeautje? Het milieu is een onderwerp dat vandaag de dag veel aangesneden wordt. Laat zien dat je de persoon steunt die een steentje bijdraagt aan een beter milieu. Denk hierbij aan Bamboe tandenborstels. Verstandig? Zeker – en nog goed voor het milieu ook!

oral-b-genius-9000-sinterklaas-cadeau-man-outlet

 

Sinterklaas cadeautjes ideeën voor vrouwen


Vrouwen zijn vaak de zorgzame types in uw omgeving, en voor zorgzame moeders zijn er ook verstandige cadeaus te bedenken. De ‘R’ zit in deze tijd ook in de maand, wat betekend dat griepjes en verkoudheden op de loer liggen. Elke moeder vindt het fijn om een goede en betrouwbare thermometer in huis te hebben. Oorthermometers worden als zeer betrouwbaar gezien, ze zijn een cadeau die in geen huishouden dient te ontbreken. Zeker een weloverwogen en verstandig cadeau dus!

Daarnaast is er in elke kennissenkring wel een vrouw te vinden die veel met haar uiterlijk bezig is. Wilt u haar verrassen met een uniek -en verstandig- cadeau, denk dan eens aan een Whitening Kit. Het bezorgt de dame in kwestie een momentje voor haar zelf. De Whitening Kit is bedoeld om op een veilige manier de tanden witter te maken. Hier gaat wat tijd in zitten en is makkelijk vanuit huis te gebruiken. Even een ontspannen momentje met alleen het uiterlijk bezig zijn, elke vrouw houdt hier stiekem van. Met deze kit bezorgt u de dame in kwestie een stalende glimlach als verstandig cadeau!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Recente artikelen

19-10-2017
Sinterklaascadeaus

Tags

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste de beste outlet deals
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €45,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »