Klanten geven ons een 9.6
Volledig assortiment
Altijd outlet prijzen
Gratis verzenden boven €35,-

Wittere tanden, zo doe je dat!

  • Geplaatst op
  • Door Manon
  • 0
Wittere tanden, zo doe je dat!

De term ‘’whitening’’ is tegenwoordig heel populair. De advertenties vliegen om uw oren, het wordt veel opgezocht op internet en sterren doen het. Als u op de rode loper kijkt in Amerika, dan ziet u dat de sterren een accessoire in gemeen hebben. Dat is namelijk een stralend witte lach.

Nu vraagt u zich waarschijnlijk af hoe ze aan deze lach komen. Door een professionele tandarts? Of toch door eigen middelen? En waarom krijg ik nu juist een gele aanslag op mijn tanden? In deze blog vind u de antwoorden die u zoekt.

 

Gele tanden: hoe komt dit?

 

Er is niks zo vervelend als gele tanden. De meest voorkomende oorzaken dat tanden een gele aanslag krijgen, luiden als volgt:

- Kleurstoffen uit koffie, thee, rode wijn, vruchtensappen en tabak

- Verouderingsproces

- Tandbederf

- Ongeval

- Medicijnen

- Slechte mondhygiëne

- Ontwikkelingsstoornissen

- Aanslag

- Tandsteen

 

Mondverzorging op peil houden voor wittere tanden

 

Het belangrijkste waar u op dient te letten voor het verkrijgen van wittere tanden, is ervoor zorgen dat de mondverzorging goed wordt uitgevoerd. Een goede mondverzorging bestaat uit de volgende twee basisprincipes.  

1. Poets uw tanden gedurende 2 x 2 minuten per dag met een elektrische tandenborstel

2. Gebruik iedere dag ragertjes om etensresten en tandplak tussen de tanden te verwijderen

Houdt u zich aan de basisprincipes? Dan bent u een heel eind op weg.

 

Whitening tandpasta om gele aanslag te verwijderen

 

Voor mensen die een bepaalde afkeur voelen om naar de tandarts te gaan voor een whitening behandeling, bestaan er ook opties om zelf aan de slag te gaan. Zo bestaan er onder andere whitening tandpasta’s. Hieronder vindt u een aantal tandpasta’s die u kunnen helpen met het witter maken van uw tanden.

- Opalescence Whitening tandpasta Cool Mint

- Sensodyne Repair & Whitening tandpasta

- Vitis Whitening tandpasta

U moet zich niet vergissen, whitening tandpasta zorgt er niet voor dat de tanden gebleekt worden. Maar het zorgt er wel voor dat u makkelijker verkleuringen op het oppervlak kunt verwijderen. Uw tanden krijgen een wittere uitstraling!

 

Whitening kit voor optimaal resultaat

 

Bij een gele aanslag gaat u vaak op zoek naar nieuwe oplossingen. Een van deze oplossingen, is een whitening kit. Een whitening kit bestaat uit producten die de gele aanslag van uw gebit verwijderen. Dit wordt in werking gesteld doordat de volgende producten in een whitening kit zitten: 

 

- Charcoal tandenborstel

- Charcoal whitening poeder

- Onderbitje en bovenbitje

- Whitening gel

 

De tandenborstel gebruikt u in combinatie met houtskool whitening poeder, door de borstelharen van de tandenborstel in charcoal whitening poeder te doen. De whitening gel plaatst u uiteindelijk in de bitjes en de bitjes plaatst in de mond over de tanden heen. Eventjes geduld en de tanden zullen een aantal tinten lichter worden.

 

Tot slot: de professionele behandeling voor wittere tanden

 

Een manier om uw tanden te bleken, is door naar de tandarts te gaan. Zij kunnen u verschillende behandelingen geven, namelijk een bleekgel, een gipsafdruk of bleken van binnenuit. Ten slotte kunt u ook voor een laserbehandeling gaan. Dit is de meest effectieve manieren. Is een behandeling door tandartsen ook veilig? Ja! Zij mogen maar een bepaalde percentage waterstofperoxide gebruiken, dus er kan weinig mis gaan. U kunt met een gerust hart rondlopen met een stralend witte lach.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis verzending

Boven de €35,00

Snelle levering

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld,volgende dag in huis!

Tevreden poetsers

Meer dan 20.000 klanten